Kanadaja pezullon përkohësisht operacionet e ambasades dhe konsullatës në Ukrainë

0
26

“Situata në Ukrainë është përkeqësuar me shpejtësi dhe paraqet sfida serioze. Si rezultat, ne po pezullojmë përkohësisht operacionet si në ambasadën tonë ashtu edhe në konsullatën tonë në Ukrainë. Personeli kanadez tani është i sigurt në Poloni”, tha në një deklaratë Ministrja e Punëve të Jashtme Mélanie Joly.