Friday, September 29, 2023

ZËRI I PUBLIKUT

Shprehni pakënaqësitë tuaja këtu që zëri juaj të dëgjohet !
Mbetesh anonim dhe zëri juaj do marri vëmendjen e duhur tek ne !
Le të shprehim cdo anksesë për një të ardhme më të mirë !
Le të shprehim cdo ankesë për një Shqipëri më të mirë !

img-2