Biden shpall sanksione ndërsa Rusia pushton Ukrainën

0
7

Sanksionet që AI shpalli:

Kufizoni aftësinë e Rusisë për të bërë biznes në dollarë, euro, paund dhe jen për të qenë pjesë e ekonomisë globale.
Ndaloni aftësinë për të financuar dhe rritur ushtrinë ruse.
Dëmtoni aftësinë e tyre për të konkurruar në ekonominë e shekullit të 21-të të teknologjisë së lartë.
SHBA sanksionoi bankat ruse që së bashku mbajnë rreth 1 trilion dollarë aktive.