Qindra njerëz u arrestuan në protestat kundër luftës në të gjithë Rusinë, sipas vëzhguesve të pavarur

0
33

Autoritetet të enjten paralajmëruan qytetarët se pjesëmarrja në protestat kundër luftës mund të çojë në ndjekje penale dhe kallëzime penale.