Sunday, September 24, 2023
HomeSPORT-KULTURE-ARTJava e Flamurit Kombëtar

Java e Flamurit Kombëtar

Thirrje e hapur Ministria e Kulturës për aplikim dhe realizimin e “Logos”, e cila do të jetë simbolikë përfaqësuese, përgjatë kremtimit të “Javës së Flamurit”

https://kultura.gov.al/thirrje-e-hapur-ministria-e-kultures-per-aplikim-dhe-realizimin-e-logos-e-cila-do-te-jete-simbolike-perfaqesuese-pergjate-kremtimit-te-javes-se-flamurit/

img-4
Previous article
Next article
RELATED ARTICLES
img-5
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments