Tuesday, May 28, 2024
HomeAKTUALITETAksidentet Rrugore

Aksidentet Rrugore

Në muajin Janar 2022 numërohen 107 aksidente rrugore nga 125 aksidente të ndodhura në muajin Janar 2021, duke u ulur me 14,4 %, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë.

http://www.instat.gov.al/al/temat/industria-tregtia-dhe-sh%C3%ABrbimet/transporti-aksidentet-dhe-karakteristikat-e-mjeteve-rrugore/publikimet/2022/aksidentet-rrugore-janar-2022/

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments