Sunday, June 16, 2024
HomeAKTUALITETStatistikat e Transportit

Statistikat e Transportit

Volumi i mallrave të ngarkuara/shkarkuara në porte, në muajin Janar 2022 është 287,2 mijë ton, duke u ulur me 21,5 %, krahasuar me Janar 2021. Në muajin Janar 2022, volumi i mallrave të transportuara me hekurudhë është 1.726 mijë ton-kilometër, duke u ulur me 35,4 %, krahasuar me Janar 2021.

http://www.instat.gov.al/al/temat/industria-tregtia-dhe-sh%C3%ABrbimet/transporti-aksidentet-dhe-karakteristikat-e-mjeteve-rrugore/publikimet/2022/statistikat-e-transportit-janar-2022/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments