Tuesday, July 23, 2024
HomeAKTUALITETShtëpia e Bardhë

Shtëpia e Bardhë

Njofton për  sanksione të reja ndaj oligarkëve rusë. Ja kush do të ndikohet...."Shtetet e Bashkuara dhe qeveritë në të gjithë botën do të punojnë për të identifikuar dhe ngrirë pasuritë që elitat ruse dhe anëtarët e familjeve të tyre zotërojnë në juridiksionet tona përkatëse -- jahtet e tyre, apartamentet luksoze, paratë dhe përfitime të tjera të marra në mënyrë të paligjshme."
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments