Qeset PLASTIKE ne Shqiperi

0
14

Nga 1 qershori ndalohet prodhimi dhe përdorimi i qeseve plastike.Parashikohet gjobë deri në 30 mijë lekë për konsumatorin dhe deri në 150 mijë lekë për prodhuesit e importuesit. Në ligjin për menaxhimin e mbetjeve, thuhet se nuk lejohet përdorimi i qeseve plastike

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here