MV: Moti – E Shtunë 12 Mars

0
9

MV do të jetë me kthjellime dhe kalime të pakta të vranësirave përgjatë gjithë 24_orëshit. POR pritet të ketë dhe kthjellime të pakta të cilat nuk do të sjellin mundësi për reshje në territor.