Europa: Moti – E Shtunë 12 Mars

0
15

Brigjet e Egjeut do të vijojnë të jenë në ndikimin e vranësirave dhe reshjeve. Gjithashtu Europa Perëndimore dhe Angila do të jenë në dominimin e reshjeve të shiut. Ndërsa në Europën Lindore rrikthehen reshjet e dëborës. POR pjesa tjetër e kontinentit Europian do të dominohet nga moti i qëndrueshëm duke sjellë kthjellime dhe kalime vranësirash në Europën Veriore dhe kryesisht në Jug të kontinentit, KU kthjellimet më të dukshme do të jenë në Ballkanin Perëndimor.