Më në fund ZVICRA ligjëron pensionet për Shqiptarët !

0
5

Kjo me ane te marreveshjes së ndërsjelltë të sigurimeve shoqërore dhe një marrëveshje që u nënshkrua sot mes Ministres së Financave dhe Ekonomisë Delina Ibrahimaj dhe Ministrit për Çështjet e Brendshme, Shëndetësisë dhe Mbrojtjen Sociale të Zvicrës, Alain Berset

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here