Mblidhet Këshilli i Sigurisë së Kosovës

0
8

Republika e Kosovës dhe populli i Kosovës janë të rreshtuara përkrahë aleatëve dhe partnerëve strategjik, BE-së, NATO-s e ShBA-së dhe janë në komunikim e koordinim të vazhdueshëm për bashkërendimin e qëndrimeve dhe veprimeve institucionale. Institucionet e rendit dhe të sigurisë të Republikës së Kosovës janë në krye të detyrës dhe mbesin të përkushtuara për ruajtjen e rendit, sigurisë publike dhe sundimit të ligjit në tërë territorin e Republikës së Kosovës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here