Korporata Elektro-Energjitike Shqiptare

0
45

Korporata Elektroenergjitike Shqiptare PËRDITËSIM I SITUATËS 21.02.2022
👉𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭𝐚 𝐚𝐤𝐭𝐮𝐚𝐥𝐞 𝐧𝐞̈ 𝐤𝐚𝐬𝐤𝐚𝐝𝐞̈𝐧 𝐞 𝐥𝐮𝐦𝐢𝐭 𝐃𝐫𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐪𝐢𝐭𝐞𝐭:
👉 Prurjet natyrore në kaskadë janë :

 • HEC Fierzë 130 m3/s
 • HEC Koman 90 m3/s
 • HEC Vau i Dejës 10 m3/s
  👉 Nivelet në liqenet e Kaskadës së Drinit janë:
  •Hec Fierzë 267.66 mmnd,
  •Hec Koman 173.80 mmnd,
  •Hec Vau Dejës 73.75 mmnd
  👉Prodhimi ditor në të tre HEC-et është :
  6800 MWh (ditor)
  Rezerva Energjitike eshte:
  442.3 GWh
  🟢Për çdo ndryshim të dhënash, Korporata Elektroenergjitike do të mbajë të informuar në mënyrë transparente opinionin publik si dhe autoritetet përgjegjëse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here