Ftese per PUBLIKIM

0
74

MeteoAlb Fton te gjithe kerkuesit shkencore ne Shqiperi dhe hapesirat Shqip Folese qe te publikojne studimet e tyre AKADEMIKE prane Meteoalb.com , ne fushat e aplikura te shkencave ekzakte dhe atyre natyrore duke dhene nje kontribut ne njohurite e thelluara , kjo pa asnje kosto shtese duke bere te mundur shikueshmeri te larte nga audienca e gjere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here