Erë e ftohtë dhe ngrica në JUGLINDJE

0
16

Theksohen ngricat në Korcë dhe Ersekë gjatë ditës së sotme . Problematike vijon era e ftohtë Verilindore

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here