Wednesday, June 12, 2024
HomeSOCIALENDERKOMBETAREBRUKSEL: Menaxhimi i emigrantëve duhet të jetë efektiv dhe njerëzor

BRUKSEL: Menaxhimi i emigrantëve duhet të jetë efektiv dhe njerëzor

Puna jonë për migracionin bazohet brenda mundësive tona, duke siguruar “siguri dhe humanizëm për ta, deklaroi presidentja e Komisionit të BE-së Ursula von der Leyen. ”Një marrëveshje për paktin nuk ka qenë kurrë më afër, për rregullimin e çështjes së migracionit”, theksoi ajo. ”Parlamenti dhe Këshilli kanë një mundësi historike për ta kapërcyer atë. Le të tregojmë se Evropa mund ta menaxhojë migrimin në mënyrë efektive dhe me dhembshuri”, shtoi von der Leyen në fjalimin e saj në Konferencën Ndërkombëtare për Luftën kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments