Friday, June 21, 2024
HomeAKTUALITETARRSH-Njoftim mbi gjendjen e akseve nacionale

ARRSH-Njoftim mbi gjendjen e akseve nacionale

📍🌧Gjatë natës dhe në orët e para të mëngjesit ka pasur reshje shiu 💦 dhe dëbore ❄️🚜Kontraktorët kanë punuar pa ndërprerje me mjete borëpastruese për pastrimin e akseve dhe shpërndarjen e kripës 🚧👉Në Rajonin Jugor ka paur reshje dëbore në: Llogara, Korçë-Qafë Qarri-Ersekë-Leskovik, Boboshticë-Dardhë, Përrenjas-Qafë Thanë-Kapshticë ku është bërë pastrimi i akseve dhe qarkullimi vazhdon normslisht🚘👉 Në Rajonin Qendror ka paur reshje dëbore në:, Tiranë-Dajt, Librazhd-Steblevë, Fushë Stude- Klenjë. Rekomandohet përdorimi i zinxhirëve në🌨 Qafë Mollë- Bizë, Krujë-Sarisalltik, Zëmblak-Goricë👉Në Rajonin Verior ka paur reshje dëbore në: Bajram Curri-Valbonë, Kukës-Ura e Zapodit, Qafë Mali-Fierzë, Kuben-Vasije, Qafë Qelë-Pukë-Fushë Arrëz-Fushë Dukagjin, Skurraj-Peshkopi, Hani i Hotit-Tamarë dhe Dedaj-Razëm-Bogë 🏔 Në akset Ura e Çereneçit-Klenjë dhe Qafë Bualli-Krastë rekomandohet përdorimi i zinxhirëve 🗻⚠️Drejtuesit e mjeteve duhet të bëjnë kujdes në lëvizje dhe të respektojnë sinjalistikën rrugore 📵🚸 të reduktojnë shpejtësinë, të pajisen me zinxhirë dhe goma dimërore 🚦të ndjekin udhëzimet e Policisë Rrugore”👮‍♂️#ARRSH#MIE

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments