🇦🇱#VotaVlenGjithmonë – Pjesë e fushatës edukuese për zgjedhjet e pjesshme për kryetarin e bashkisë Shkodër, Dibër, Vorë, Durrës, Rrogozhinë, Lushnjë, janë dhe posterat informues të aspekteve zgjedhore, përgatitur nga KQZ Shqiperi. Të gjithë posterat si edhe materialet e tjera informuese vijnë edhe në gjuhët e pakicave kombëtare në territorin e 6 bashkive të përfshira.

Sipas KQZ: Janë të regjistruar mbi 648 mijë zgjedhës per Bashkia Shkodër , Vorë , Durrës , Dibër , Rrogozhinë dhe Lushnjë