Sunday, June 16, 2024
HomeAKTUALITETSOT dita e punës në Shqipëri

SOT dita e punës në Shqipëri

Dekretohet Ligji nr. 13/2022 “Për ratifikimin e konventës 190 “Konventa për Dhunën dhe Ngacmimin” të Organizatës Ndërkombëtare të Punës, 1986

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments