Wednesday, June 12, 2024
HomeSIZMIOLOGJISiguro dhe mbro jetën

Siguro dhe mbro jetën

Edhe në Shqipëri, ka tentativa për ligjin e sigurimit të detyruar, megjithatë nuk është bërë asgjë konkrete në këtë drejtim.

Është e vështirë që një prim-sigurimi sado i ulët, të përballohet nga shtresat e varfra të shoqërisë shqiptare. Edhe në këtë pikë, siguruesit shqiptarë ofrojnë zgjidhje gjithmonë për të mos rënduar buxhetin e të pamundurve..

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments