Wednesday, October 4, 2023
HomeSOCIALEShirokë: Liqeni, gjenerues punësimi, turizmi dhe zhvillimi ekonomik

Shirokë: Liqeni, gjenerues punësimi, turizmi dhe zhvillimi ekonomik

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj, gjatë një vizite në Shirokë të Shkodrës u bëri thirrje peshkatërëve për të rritur bashkëpunimin me pushtetin vendor dhe qendror me qëllim forcimin e ekosistemit natyror dhe kthimin e kësaj pasurie natyrore në një motor gjenerimi të ekonomisë për banorët e zonës.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments