Sunday, September 24, 2023
HomeSOCIALEEKONOMI“Radio Eska”: Shqipëria pushime të përballueshme

“Radio Eska”: Shqipëria pushime të përballueshme

Shqipëria ndodhet në pjesën juglindore të Evropës. Ajo kufizohet me Malin e Zi, Kosovën, Maqedoninë e Veriut dhe Greqinë dhe ka dalje ne detet Adriatik dhe Jon. Shqipëria është një ndër destinacionet më të pëlqyera nga pushuesit dhe eksploruesit që përveç relaksit në resorte, duan të eksplorojnë edhe vende të panjohura dhe misterioze, shkruan në një artikull Joanna Dembek të botuar në radiostacionin polak “Radio Eska”.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments