PRODUKTET DHE SISTEMET E METEOROLOGJISË DHE KLIMATOLOGJISË

0
49


Mësoni më shumë rreth produkteve tona të lidhura me meteorologjinë dhe klimatologjinë dhe sistemet e monitorimit të mikroklimës, të cilat janë të gjitha të shkallëzueshme dhe të personalizueshme sipas nevojave tuaja. Ruani dhe kontrolloni të dhënat tuaja në kohë reale në mënyrë të sigurtë me një stacion automatik meteorologjik.

Analizoni, vizualizoni, parashikoni dhe ndani të dhënat dhe trajtoni në mënyrë efektive situatat e krizës falë mjeteve tona. Qofshin zgjidhje të thjeshta apo të gjera, ne mund të ofrojmë më të mirën për biznesin tuaj dhe të ofrojmë instalimin e radarit të duhur meteorologjik, direkut meteorologjik dhe mjeteve të tjera që mund t’ju nevojiten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here