Presidenti Francez

0
27

“Mbrojtja evropiane duhet të kalojë hapin tjetër” pas pushtimit rus të Ukrainës. “Evropa ka hyrë në një epokë të re”, tha Macron gjatë një fjalimi televiziv nga Pallati Elysee teksa njoftoi një samit të krerëve të shteteve dhe qeverive evropiane që do të zhvillohet në Versajë më 10 dhe 11 mars për të diskutuar këto tema.