Tuesday, May 28, 2024
HomePARASHIKIMI MOTITNgjarje ekstreme në Europë

Ngjarje ekstreme në Europë

  1. Mali i zi, stuhi të forta ere, shkarkesa rrufesh, shira të rrëbmbyeshëm
  2. Ishujt Britanikë, shira intensive dhe erë të fortë
  3. Gadishulli Skandinav, reshje dëbore dhe ngrica

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments