Miratohet doza e katërt  anti Covid në GREQI

0
9

Greqia ka miratuar dozën e katërt të vaksinës kundër Covid-19 për për personat që kanë imunitet të dobët.

Vendimi është marrë nga Komiteti Kombëtar i Vaksinimit dhe dotë hyjë në fuqi duke filluar nga 20 janari.

Doza e katërt do të administrohet 3 muaj pas dozës së tretë dhe do të aplikohet për personat mbi 18 vjeç.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here