MeteoAlb më 6 MARS ditën e zgjedhjeve të pjesshme vendore

0
34

Do të Ju informojë prej hapjes së procesit të votimit se si do jetë MOTI dhe ecurine e procesit për 6 Kryetarë Bashkie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here