Wednesday, June 12, 2024
HomeSOCIALENDERKOMBETARELIBI – Kryqi i Kuq: 10 000 të zhdukur pas përmbytjeve

LIBI – Kryqi i Kuq: 10 000 të zhdukur pas përmbytjeve

Rreth 10 000 persona janë shpallur të zhdukur pas përmbytjeve shkatërruese në Libi, tha Tamer Ramadan, kreu i zyrës së Libisë të Federatës Ndërkombëtare të Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, me qendër në Tunis. Deklarata e tij erdhi gjatë një konference për shtyp të OKB-së në Gjenevë, të zhvilluar online. Stuhia e njohur si “Daniel” shkaktoi shira të dendur në Libi, duke çuar në përmbytje katastrofike në pjesën lindore të vendit. Qindra persona janë varrosur tashmë në qytetin e goditur të Dernas, ku shpërthyen dy diga

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments