Saturday, February 24, 2024
HomeSPORT-KULTURE-ARTSPORTKampionati Botëror i Sporteve Ujore 2029

Kampionati Botëror i Sporteve Ujore 2029

Kampionati Botëror i Sporteve Ujore “Aquatics 2029”, i cili përfshin disiplina ujore si not dhe zhytje, do të zhvillohet në Pekin, tha sot organi qeverisës “World Aquatics”. “World Aquatics” tha se Kina në përgjithësi dhe kryeqyteti i Pekinit në veçanti kanë një histori të gjatë të organizimit të ngjarjeve të sporteve ujore dhe se Pekini gjithashtu ka pritur dy herë Olimpiadën dhe ngjarje të tjera të mëdha sportive. Kina ka pritur Kampionatin Botëror “Aquatics” një herë në 2011 në Shangai. Kampionatit Botëror i Sporteve Ujore 2025 do të zhvillohet në Singapor dhe edicioni i 2027 në Budapest

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments