Saturday, April 20, 2024
HomeSHKENCA DHE JETAHapet Thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes...

Hapet Thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 në Universitetin IMT Mines Alès, Francë

Në kuadër të Marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, në Ecole d’ingénieurs – IMT Mines Alès.Informacionin në lidhje me mënyrën e aplikimit, dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.Afati i fundit për aplikim është 30 Mars 2022.

http://www.upt.al/bashkepunime/aktivitete/1622-njoftim-hapet-thirrja-per-mobilitete-bursa-studentesh-te-upt-se-ne-kuader-te-marreveshjes-ka1-ne-universitetin-imt-mines-ales-france

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments