Britania e Madhe

0
7
"Shumë e shqetësuar rëndë" nga "raportet e përdorimit të municioneve thërrmuese" nga Rusia në Ukrainë . "Ne kemi parë video të forcave ruse duke lëvizur armë jashtëzakonisht vdekjeprurëse në Ukrainë, e cila nuk ka vend në fushën e betejës. Kjo përfshin municione thërrmuese dhe bomba vakum - të cilat janë të ndaluara sipas Konventës së Gjenevës