Autoriteti Rrugor Shqiptar

0
12

“Gjatë natës dhe në orët e para të mëngjesit reshje bore ka pasur vetëm në Rajonin Verior, me intensitet të dobët dhe pa sjellë probleme me qarkullimin e mjeteve Kontraktorët kanë qenë në terren për pastrimin dhe për shpërndarjen e kripës në të gjitha akset me prezencë bore

Drejtuesit e mjeteve duhet të bëjnë kujdes në lëvizje, të respektojnë sinjalistikën rrugore të reduktojnë shpejtësinë, të pajisen me zinxhirë dhe goma dimërore të ndjekin udhëzimet e Policisë Rrugore”