Thursday, February 15, 2024

App

Shkarkoni aplikacionin MeteoAlb, në Google Play Store dhe Apple App Store për të marrë në telefonin tuaj të dhënat më cilësore të motit në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut! Personalizoni aplikacionin me qytetet dhe zonat tuaja të preferuara dhe merrni lajmet e fundit në kohë reale! Vetëm me MeteoAlb.

img-2

Shkarko tani!